Monday, May 16, 2011

exam


bismillah,
salam alayk..

tolong baca! kerana buat saat ini..anda adalah pendengar saya...huhu..

sungguh! ada 1 hari setengah je lagi nak exam Bimbingan dan Kaunseling. walau aku suka sangat bab2 kaunseling nii, tapi time jawab exam.. =( entahlah! xda la apa sgt pun..cuma terasa serabut..tak tau nak stat dari mana.. tension bl tgk kwn2 pkt study. down!

huu.. seperti post2 sblum ni.. 'muharikah' menulis.. semoga Allah memenangkan da'wah dengan usaha kita..mbuatkan aku sikit2 smgt! tp malas tu msih ada~ eh, bukan malas! tapi blur, mcm ak ckp..xtau nak stat dr mana.hukhukk...

ok.. skg ni, petang ni bru smpat..nak bkk buku balik.. pas makan2 n tunai kwjipan hambaNya..

insyaAllah..

just hold on sayang! go on sayang!

berjuanglah walau dalam keadaan berputus asa.
haisy..sayang! abu ayyub al-ansori, berusia pun masih tekad nak bebaskan konstantinople. inikan aku yang muda2.. yg ada smgt..yg ada jiwa yg sgar. xkan nak bjuang untuk stdy pun xkuat??

'infiru khifafan wa thiqola' - atTaubah~

sayang! kamu kena kuat. kerana kamu mbawa tugas berat. 'Da.Ie' - daie Ikram? hehheee...

fight! survive!

hilangkn rasa gundah2 gulana..kerana ia dr syaitan utnk lemahkan smgtmu!
krn dia tahu..jika kamu survive, dakwh kan berjalan laju... ( ^__^ ) betul ke? insyaAllah

ayoo..! jom study! ini JIHAD! semoga Allah menangkan kita semua di atas jihad ini..

pendengarku.. terima ksih! krn mgkin saat anda baca post ini, ak sdg mbaca bku..berlatih tubi, bhempas pulas.. doakan aku.. ak tak kuat seorang! lantas..ak plukan doa kalian! sungguh..
doakan agar Allah mudahkkn sgl urusan ini..

percayalah.. bagimu jua apa yang didoakan!
amin..

Allahumma yassir wala tu'assir.
berjihadlah!

2 comments:

  1. awat ang malas2 nie...chayok2! Moga dapat mengkhatamkan buku kaunseling tuh..hehehe

    ReplyDelete