Monday, April 16, 2012

rindu.
pada satu dua tiga nama yang berjasa.

cinta.
pada jalan yang telah ditunjukkan.

+++
"both of u selalu rasa dekat sebab agak aktive on fb"

hiiiiiiiiii....... :D tersengih macam kerang busuk bila mak cik reply sms.
sebab wish besday mak cik yang ke 51 :)
doaku. moga Allah memasukkan dia ke syurga sana.. ameen..

hehe. ayat on fb tu no komen lah. :p
tapi ayat rasa dekat tu buatkan aku terharu.
dan rindu.
sangat2!

sampai bergetar jiwa. sebak dada.

rasa ingin terus terbang ke perlis..
bolehkah?

andai.

+++

alhamdulillah, di sana.. mula berbuah agaknya?
mudah2an terus masak..supaya boleh dipetik terus.
dan dieksport2 utk dinikmati kelazatannya.

ameen..

:D

rindu perlis!
bumi tarbiah.

aghhh..
dulu, ramai orang macam obsess je kalau sebut tarbiah di UK, US, Korea, Jepun, Australia..bla..bla..
tapi aku. tetap bangga kerana tarbiahku bermula di Perlis.
walau Perlis..rasanya tak terkenal sangat pun di Malaysia. ya ka?

walau ramai orang macam best je sebab ikhwah/at sangat ramai dan aktif2 belaka.
tapi aku. tetap happy di Perlis.

spesial.

ada ramai makcik2 yang sangat ligat dengan DnT.
dan dari mereka. menginspirasikanku,
dan memaknai kehidupanku dengan..

sesuatu yang indah :)

No comments:

Post a Comment